Minister Kamp benoemt beoogd Boegbeeld ICT

Minister Kamp van Economische Zaken heeft Rene Penning de Vries benoemd tot beoogd Boegbeeld ICT. In de periode tot oktober 2014 gaat Penning de Vries als kwartiermaker aan de slag met het samenstellen van een publiek-privaat ict-team en het opstellen van een eerste werkagenda voor dat team. Met hem als Boegbeeld, kan het ict-team vanaf oktober formeel aan de slag.

 

Penning de Vries is momenteel onder andere betrokken bij Health Valley en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij. Hij beschikt over ruime bestuurlijke en managementervaring met innovatie, onderzoek en publiek-private samenwerking.
Ict en internet zijn in toenemende mate motoren voor innovatieve producten en diensten en zorgen voor steeds meer banen en inkomsten. Kenmerkend is dat deze ontwikkelingen vaak tot stand komen door nieuwe combinaties van bedrijven uit verschillende sectoren. Ict creëert dwarsverbanden en om dit binnen topsectoren te stimuleren, het bredere bedrijfslevenbeleid te versterken en ict-innovaties krachtig bij te laten dragen aan economische groei, heeft minister Kamp Rene Penning de Vries benoemd tot beoogd Boegbeeld ICT.


Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/loopbaan/5119203/1458016/minister-kamp-benoemt-beoogd-boegbeeld-ict.html#ixzz35jw7Wxzf


Afdrukken   E-mailadres