Onafhankelijke evaluatie

Onafhankelijke project evaluaties

Evaluatie

Sinds kort bieden wij de mogelijkheid van een onafhankelijke evaluatie van uw project. Op basis van onze modellen, uitgangspunten over een goede aansturing van een project, zijn wij in staat om op een onafhankelijke manier uw project te evalueren. In het begin van het project, tijdens de realisatie van het project of na afloop van het project. 

Scope

Het onderzoek van de evaluatie richt zich voornamelijk op het besturingsproces van het project in relatie tot zijn omgeving. Dat betekent de relatie tussen projectmanager en opdrachtgever, maar ook de invloed van de overige stakeholders die al of geen belang hebben bij het project. 

De evaluatie zal betrekking hebben op elk van de drie levensstadia van een project: de initiatie, de realisatie en de exploitatie. 

Waarom onafhankelijk?

Wij hebben geen enkele binding met een leverancier, aannemer of welke partij dan ook die bij de uitvoering betrokken zijn of daarin mogelijk belang bij hebben hebben. Ook wijzelf willen beslist niet bij de realisatie van een project worden betrokken. Dat is de enige manier om een objectief oordeel te kunnen geven over de gang van zaken bij een project. 

Voorwaarde

De enige voorwaarde die wij stellen is dat wij toegang hebben tot alle keyspelers die bij de totstandkoming, de realisatie of de afronding van het project betrokken zijn. Pas dan kunnen wij een objectieve evaluatie maken van het project. 

Contact Informatie

+ 31 647 004 442

Wijk bij Duurstede

dieterdevroomen@gmail.com

@dieterdevroomen
 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 175 gasten en geen leden online