IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

de opdrachtgever aan het woord: de droom creëren over hogere doelen

Op de vraag naar een succesvol programma waarvan hij de opdrachtgever is geweest, noemt Theo van Kessel het onderbrengen van de pensioenadministratie van de Bouwbranche (BPF) in het generieke pensioenadministratiesysteem (GPS) van APG.

“Een stevig programma gericht op het veranderen van bedrijfsprocessen, de interne beheersing daarvan, de cultuur van de organisatie en het gedrag van de medewerkers. Met dus zowel enthousiasme als weerstand. Een programma waarin veel had kunnen mislopen, maar dat uiteindelijk een prachtig resultaat heeft opgeleverd waarmee iedereen gelukkig is en de klant, BPF Bouw, ons heeft gecomplimenteerd.”

Lees meer: http://www.projectiemagazine.nl/de-opdrachtgever-aan-het-woord-2/

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 297 gasten en geen leden online