IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

De opdrachtgever aan het woord: die rol moet echt van mij zijn

Zijn of haar inbreng is van cruciaal belang voor projectsucces. En toch is de rol van projectopdrachtgever niet altijd duidelijk en passend voor degene die deze namens de opdrachtgevende organisatie krijgt toegewezen. ‘Goed opdrachtgeverschap’ is dan ook het doel waarvoor de gelijknamige interessegroep van IPMA-NL zich sinds 2008 inzet.

 

Vanuit de optiek van de projectmanager is de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar de generieke taken, bevoegdheden, verantwoordelijkheden en vereiste competenties van de projectopdrachtgever. Invulling van die rol vanuit de opdrachtgevende organisatie laat echter nog vaak te wensen over. Daarom hebben we de rol van de projectopdrachtgever weer eens expliciet in beeld gebracht

Lees meer: http://www.projectiemagazine.nl/de-opdrachtgever-aan-het-woord-1/

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 147 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website op 31 december 2018 uit de lucht.. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.