IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Commissie ICT: benoeming Bas Eenhoorn is 'voorbarig'

De parlementaire commissie ict is onaangenaam getroffen door de benoeming van de Nationaal Commissaris Digitale Overheid (NCDO) Bas Eenhoorn. Commissielid Paul van Meenen (D66) liet dat gisteren weten tijdens de hoorzitting met minister voor Rijksdienst Stef Blok.

Volgens Van Meenen is de benoeming van de NCDO prematuur en had hiermee beter moeten worden gewacht totdat de aanbevelingen van de commissie ict – komend najaar verwacht – bekend zijn. De minister liet weten dat de benoeming van de NCDO voortkomt uit de aanbevelingen van ABD-topconsultant Rob Kuipers. Op verzoek van het ministerie van BZK stelde deze een tamelijk hardhandig getoonzet onderzoek samen over de gebreken van de Generieke Digitale Infrastructuur (GDI).

Lees meer: http://www.pm.nl/nieuws/3248/commissie-ict-benoeming-bas-eenhoorn-voorbarig

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 302 gasten en geen leden online