lessons learned

4 items tagged "lessons learned"

 • 5 simpele manieren om uw doelen te realiseren

  Het bereiken van doelen is één van de meest besproken management onderwerpen. Ondanks de duizenden blogs en boeken die erover geschreven zijn, is er echter geen gouden formule voor. Wel zijn er een aantal dingen die u kunt doen, die in belangrijke mate zullen bijdragen aan het succesvol realiseren van uw belangrijkste doelen.

 • De conclusies van Elias zijn onze lessons learned

  P-Direkt, stapsgewijs uitgegroeid tot het HR shared service centrum van bijna de hele rijksoverheid, gaat met haar systeemlandschap geheel over naar SSC-ICT Haaglanden. Een omvangrijke operatie en een nieuwe test voor de samenwerking tussen P-Direkt en haar huidige ICT-partners. Een samenwerking die in de afgelopen zeven jaar heeft laten zien dat markt en overheid samen succesvol kunnen zijn.

 • Het voorkomen van budgetoverschrijdingen bij ICT projecten

  shapeimage 1-3Het voorkomen van budgetoverschrijdingen van ICT projecten: als CFO hebt u meer mogelijkheden dan u zelf beseft om een positieve kentering aan te brengen in de resultaten van het projectmatig werken. Vijf aanbevelingen voor goed opdrachtgeverschap. 

 • Iedereen heeft zijn rol als het gaat om veilig bouwen

  “Twee maanden na het ongeval in Alphen voelt Jaap Kruijt geen behoefte om naar anderen te wijzen. Of hij de oorzaak al weet? “Wist ik het maar. Dat de onderzoeksraad er zo lang over doet, zegt genoeg.” Dat het hijsdrama impact heeft op zijn bedrijf mag duidelijk zijn. “Natuurlijk. Dit is verschrikkelijk. Je krijgt een emmer ijs over je heen.”

EasyTagCloud v2.8

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 586 gasten en geen leden online